Groepslessen

Groepslessen

GROEPSLESSEN

  • MUZIEKINITIATIE

Op een speelse manier de allerkleinste kennis laten maken met verschillende aspecten van muziek? Ook dat kan vanaf nu bij Respiro Dell Arte! Tijdens onze lessen muziekinitiatie (3 – 6 jaar) zetten de leerlingen zingend en musicerend hun eerste muzikale stapjes. Aan de hand van kleurenpartituren wordt er op allerhande percussie instrumenten, boomwhackers, belletjes, xylofoontjes of zelfgemaakte instrumentjes muziek gemaakt. Een ware ontdekkingstocht in de fantastische wereld van ritmiek, melodie en expressie. Een nieuwe wereld gaat open!

De les muziekinitiatie duurt 1 uur en gaat door op zaterdagvoormiddag tussen 9u en 10u. Bij voldoende interesse wordt er een extra groep gevormd van 10u tot 11u.

  • BLOKFLUITENSEMBLE

Uit de klas van Marcel Ketels ontstond een prachtig blokfluitensemble. Leerlingen van Marcel of externen (graag mailtje) kunnen hier in groep musiceren.

Deze lessen duren 1 uur en gaan door op dinsdagmiddag of dinsdagavond. Het uur wordt in samenspraak met de deelnemers en Marcel bepaald.

  • SAMENSPEL PIANO-CELLO

Karolina, onze leerkrachte cello, heeft ook een samenspelklas onder haar vleugels. Leerlingen cello en piano die graag samen willen (leren) spelen kunnen dit vanaf nu!

Deze lessen duren 1 uur en gaan door op vrijdagmiddag of vrijdagavond. Het uur wordt in samenspraak met de deelnemers en Karolina bepaald.

KOSTPRIJS

  • MUZIEKINITIATIE: volledig schooljaar* (30 lessen) groepsles 1uur: 260€
  • BLOKFLUITENSEMBLE: volledig schooljaar* (10 lessen) groepsles 1uur:  afhankelijk van aantal deelnemers. Mail anne.de.meester@respirodellarte.be
  • SAMENSPEL PIANO-CELLO: volledig schooljaar* (15 lessen) groepsles 1uur: Mail anne.de.meester@respirodellarte.be

* Tijdens het schooljaar starten kan. Het bedrag wordt dan herberekend op basis van het aantal nog te volgen lessen. Mail anne.de.meester@respirodellarte.be

KORTINGEN

  • Gezinskorting: Vanaf 2 inschrijvingen per gezin is er een korting van 5%.

HUURINSTRUMENTEN

Leerlingen kunnen bij ons een viool of gitaar huren. De huurprijs bedraag 50€ per schooljaar + een waarborg van 50€.

De lessen starten de 3e week van september en eindigen midden/eind juni, goed voor in totaal 30 lessen per schooljaar. Er zijn geen lessen in de schoolvakanties!

Klik hier om in te schrijven!