Individuele lessen

Individuele lessen

Bij Respiro Dell’Arte kan je terecht voor instrumentlessen in een ongedwongen sfeer waarbij zowel het tempo waarop als de inhoud van de lessen op maat van de leerling is. Jong (vanaf 6 jaar) en oud, beginner of ervaren rot, iedereen is bij ons welkom om op een ontspannende manier zijn muzikale dromen na te jagen. Leerlingen hebben de vrijheid om de leerkracht zelf aan te reiken aan welk tempo ze willen werken en in welk genre ze graag stukken spelen. Noten kunnen lezen is géén verplichting!

Wij bieden, afhankelijk van de interesse, alle instrumenten aan. Van klassieke instrumenten zoals viool of blokfluit tot popmuziek op piano of basgitaar! We laten geen enkel instrument of muzikale stijl links liggen. Vind je je geliefkoosde instrument niet terug op het inschrijfformulier? Stuur een mailtje naar anne.de.meester@respirodellarte.be en we kijken wat we kunnen doen. Onze lessen blokfluit zijn masterclasses gegeven door Marcel Ketels. Deze Masterclass bestaat uit 10 individuele lessen van telkens één uur verspreid over het schooljaar. Ook éénmalige workshops en masterclasses vinden af en toe plaats. Hou daarvoor zeker ons ‘nieuws’ en/of sociale media in de gaten.

Schooljaar 2022 – 2023

MAA DIN (vanaf 15u00) WOE (13u – 19u) DON VRIJ (vanaf 15) ZAT (9u – 14u) ZON
Piano* V V
Gitaar* V V
Cello V
Viool V V
Basgitaar V V
Saxofoon V
Blokfluit V

* Bij voldoende interesse voor piano, gitaar of ander instrument kunnen extra lesdagen ingepland worden. 

KOSTPRIJS (standaard krijgen leerlingen onder de 12 jaar 20 minuten les, vanaf 12 jaar duren de lessen 30 minuten)

  • Volledig schooljaar* (30 lessen) < 12 jaar individuele lessen 20 min: 335€ 
  • Volledig schooljaar* (30 lessen) > 12 jaar individuele lessen 30 min: 497€
  • Masterclass blokfluit 10 individuele lessen van 1uur: 467,5€

* Tijdens het schooljaar starten kan. Het bedrag wordt dan herberekend op basis van het aantal nog te volgen lessen. Mail anne.de.meester@respirodellarte.be

KORTINGEN

  • Gezinskorting: Vanaf 2 inschrijvingen per gezin is er een korting van 5%.

HUURINSTRUMENTEN

Leerlingen kunnen bij ons een viool of gitaar huren. Andere instrumenten bieden we helaas niet aan. De huurprijs bedraag 50€ per schooljaar + een waarborg van 50€.

De lessen starten de 3e week van september en eindigen midden/eind juni, goed voor in totaal 30 lessen per schooljaar. Er zijn geen lessen in de schoolvakanties!

Klik hier om in te schrijven!