Optredens

Optredens

Binnenkort

Kersthappening

Vrijdag 15 december 2023 om 14.30 u. in Wetteren

CC De Poort, Wetteren

Ticket €18, Okra-leden €15
Een organisatie van Okra Academie Wetteren
Inschrijven via overschrijving op rekening BE16 1430 9255 4774 met vermelding ‘Kersthappening’

Net voorbij

Vita e Amore

Zondag 5 november 2023 om 16 u. in Kortrijk

OC Lange Munte, Beeklaan 81, Kortrijk

Vita e Amore, dat is het leven en de liefde vieren! Ensemble Respiro brengt samen met vocaal ensemble Seicento en dansschool Stichting Klassieke Dans een schitterend spektakel van muziek, zang en dans uit het 16de-eeuwse Italië.

Concertreis naar Tsjechië

Donderdag 27 juli 2023 om 18 u. in Tábor

The Gothic Hall of the Old Municipal House in Tábor

https://www.visittabor.eu/akce/koncert-ensemble-respiro

Vrijdag 28 juli 2023 om 19 u. in Český Krumlov

Ensemble Respiro

 

Saloon Respiro op de Sinksenfeesten

Zondag 28 mei 2023 om 11 u. en om 14.30 u. in Kortrijk

Gravin Beatrijszaal, Historisch stadhuis, Grote Markt, Kortrijk

Yee-haw!! Ensemble Respiro maakt een muzikale tijdreis door de US. Muziek was in de jaren 1700 al een bron van vermaak. Een van de Founding Fathers, Hopkinson, was naast politicus ook componist. Zijn muziek is ons vertrekpunt voor een reis door de onbekende historie van de US. Een reis die eindigt in de Far West met Ennio Morricone.

The Italian Sun

Zaterdag 4 maart 2023 om 20 u. in Kortrijk

Beatrijszaal, Historisch stadhuis, Grote Markt, Kortrijk Een nieuwe dirigent, een nieuw concert! Onze nieuwe dirigent Siewald Degraeve koos voor een programma van de vroegbarokke Italiaanse meesters Gabrieli, Mainerio en anderen. Een gratis drankje achteraf maakt dit leuke concert compleet. Kaarten te koop bij de leden of online via mail naar katrien.demoen@gmail.com. Reservatie definitief na storting op BE14 1460 5177 3483 van vzw Respiro Dell’Arte met vermelding The Italian Sun en uw naam. Kaarten zullen klaarliggen aan de deur. Kaarten: vvk €15 , student €10, min 12 gratis – add: €20, student €15, min 12 gratis.

Midzomerconcert Viva Vivaldi!

Zaterdag 25 juni 2022 om 20 u. in Zwevegem – Organisatie Davidsfonds Zwevegem

Sint-Amanduskerk, Toyeplein, Zwevegem Ensemble Respiro luidt de zomer in met het topwerk ‘De vier jaargetijden’ van Vivaldi, geflankeerd door andere muziek van Vivaldi en Mozart. Voor de bewerking van ‘De vier jaargetijden’ voor ons ensemble tekende Francis Michels. Het wordt een eigenzinnige en sprankelende uitvoering met de topviolist Siewald Degraeve in de hoofdrol. De muziek van de Quattro Stagione wordt gebracht samen met de originele poëzie waarop Vivaldi zijn muziek gebaseerd heeft en een videoprojectie rond de jaargetijden waardoor het programma een aangenaam en toegankelijk geheel wordt. Toegang : VVK via onze leden € 15,00, ADD € 20,00, gratis voor -18jarigen Inschrijven: via Bavo De Clercq (0476/66.46.78. of Bavo.de.clercq@telenet.be) Of via de wijkverantwoordelijken van het Davidsfonds Of door overschrijving vóór 15 juni op rek.nr. BE56 4687 1331 1188 van DF Zwevegem met vermelding ‘Midzomerconcert’, uw naam en aantal kaarten.

De Vier Jaargetijden van Vivaldi

Zondag 26 juni 2022 om 19.30 u. in Melle – Organisatie vzw Warm Water, KultuurThuis Henri

Sint-Martinuskerk, Dorpsplein, Melle Ensemble Respiro luidt de zomer in met het topwerk ‘De vier jaargetijden’ van Vivaldi, geflankeerd door andere muziek van Vivaldi en Mozart. Voor de bewerking van ‘De vier jaargetijden’ voor ons ensemble tekende Francis Michels. Het wordt een eigenzinnige en sprankelende uitvoering met de topviolist Siewald Degraeve in de hoofdrol. De muziek van de Quattro Stagione wordt gebracht samen met de originele poëzie waarop Vivaldi zijn muziek gebaseerd heeft en een videoprojectie rond de jaargetijden waardoor het programma een aangenaam en toegankelijk geheel wordt. Inkom 20.00 € (drankje inbegrepen) Reservatie marc@warmwater.be – info www.warmwater.be Receptie na het concert in Tanderuis, op 5 minuten stappen van de kerk  De opbrengst van dit concert is tvv. Tanderuis vzw, thuis in autisme. Organisatie volgens de op dat moment geldende maatregelen.