Samenwerken

Respiro Dell’ Arte, een semiprofessionele muziekvereniging gevestigd in Kortrijk, biedt een gevarieerd aanbod aan muziekopleidingen, kampen  en optredens aan. We zijn een veelzijdige muziekorganisatie die mensen wil enthousiasmeren en muziek toegankelijk wil maken voor iedereen.  

Eén van de manieren waarop wij als muziekorganisatie mensen willen enthousiasmeren en muziek toegankelijk maken voor iedereen, is door samenwerkingen aan te gaan met andere organisaties. Door de handen in elkaar te slaan en activiteiten te bedenken die educatie, sport en cultuur combineren met muziek, proberen we vooral kinderen warm te maken voor al het positieve wat muziek te bieden heeft.  

Op dit moment lopen er langdurige en vruchtbare samenwerkingen met Sportplus Kortrijk en met de basisschool van O.L.V. van Vlaanderen.   

Samen met Sportplus organiseren we kampen in de schoolvakanties waarbij sportieve activiteiten afgewisseld worden met muzikale. Dat kan een gitaarworkshop zijn, lessen muziekinitiatie voor kleuters …   

Mochten jullie je aanbod willen uitbreiden en verrijken met een soortgelijke combinatie van sport en muziek, horen wij het heel graag. Voor meer details en informatie kunnen jullie terecht bij onze coordinator: sander.verstraete@respirodellarte.be.