Vriend worden

Respiro Dell’Arte is een veelzijdige muziekorganisatie met vele uitdagingen. We willen mensen enthousiasmeren en muziek toegankelijk maken voor iedereen.

Meer dan honderd leerlingen volgen bij ons wekelijks muziekles. Tientallen begeleiders en docenten zetten jaarlijks hun beste beentje voor om kinderen en tieners te begeleiden tijdens de vele muziekkampen. We brengen jonge kinderen, reeds van in de kleutertijd, in contact met muziek. We organiseren talrijke huisconcerten om nieuw talent een kans te geven zich te tonen voor een publiek.

Dit is enkel mogelijk mits de inzet van vele vrijwilligers en voldoende financiële middelen voor organiseren van kampen en muzieklessen, aanschaffen van instrumenten enz… Op vandaag krijgen wij omzeggens geen structurele subsidie, vandaar dat we een oproep willen doen aan vrienden en sympathisanten om toe te treden tot ‘De Vrienden van Respiro Dell’Arte’. Op regelmatige tijdstippen houden we dan je op de hoogte van onze activiteiten door middel van een nieuwsbrief. Op het einde van het jaar toe nodigen we je uit op ons vriendenconcert en  in de loop van het jaar proberen we te verrassen met kortingen op één van de vele evenementen die we organiseren.

De bijdrage is 50 € die je kan storten op het rekeningnummer: BE14 1460 5177 3483 van Vzw Respiro Dell’ Arte, Gymnasiastraat 22, 8510 Marke. Vergeet niet je naam en “Vriend van Respiro Dell’Arte” te vermelden en ons ook een mailtje te sturen met het e-mail adres en/of postadres waarop je je nieuwsbrief en uitnodigingen wenst te ontvangen.